Ελληνικό #metoo: Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη - Κλείνει η προανάκριση για τον δεύτερο ηθοποιό

Κλείνει η προανάκριση για τον δεύτερο πρωταγωνιστή που εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη

Ελληνικό #metoo: Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη - Κλείνει η προανάκριση για τον δεύτερο ηθοποιό

Αναξιοπιστία μαρτύρων και σκοπιμότητες μηνυτών φαίνεται πως ετοιμάζεται να προτάξει ως υπερασπιστική του γραμμή ο Δημήτρης Λιγνάδης, την ώρα της απολογίας του. Ο σκηνοθέτης, που κατηγορείται για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή, διαβάζει νυχθημερόν την δικογραφία που του παραδόθηκε από τους δικηγόρους του και κρατά συνεχώς σημειώσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιμείνει στον αρχικό του ισχυρισμό, αρνούμενος την εμπλοκή του στα περιστατικά που περιγράφονται σε βάρος του. Η υπερασπιστική ομάδα του γνωστού θεατρανθρώπου ενισχύθηκε από χθες το απόγευμα με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, οποίος σήμερα το πρωί αναμένεται να επισκεφθεί το γραφείο της 19ης ανακρίτριας προκειμένου να ζητήσει να εξαντληθεί το πενθήμερο της προθεσμίας που προβλέπεται από το νόμο και να μεταφερθεί η απολογία Λιγνάδη από την Τετάρτη για την Πέμπτη.

Επιχείρημα της μετάθεσης της απολογίας κατά μία ημέρα αργότερα, είναι η ανάγκη του κ. Κούγια να λάβει γνώση της δικογραφίας για να προετοιμάσει μαζί με τον έτερο συνήγορο του σκηνοθέτη, την υπερασπιστική του γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης σε φωτογραφίες που του υπέδειξαν αναγνώρισε τα πρόσωπα που τον καταγγέλλουν. Ωστόσο, φέρεται να κάνει λόγο για σκοπιμότητες των θυμάτων, που τα οδήγησαν τελικά σε καταγγελίες ή μηνύσεις.

Μάλιστα, φέρεται χαρακτηρίζει αναξιόπιστη την 40χρονη γυναίκα που κατέθεσε σε βάρος του στις Αρχές. Υπενθυμίζεται, ότι η μάρτυρας φέρεται να βρισκόταν στο στενό του περιβάλλον για 19 χρόνια και εμφανίζεται να κατέθεσε πως έβλεπε νεαρά αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται στο σπίτι του σκηνοθέτη. «Το 2016 του είπα «Θα πάω στην Αστυνομία και θα σε δώσω». Μου απάντησε «Αν τολμήσεις να μιλήσεις, θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»», φέρεται να λέει στην κατάθεσή της η 40χρονη. Το επιχείρημα της αναξιοπιστίας φέρεται να ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και για τον 40χρονο Βασίλη Κυπαρισσόπουλο, λέγοντας δε ότι το θύμα αναζητούσε τον σκηνοθέτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved