Η Φιλίνη στο gossip-tv: «Η αστυνομία ερευνούσε για τον Λιγνάδη και ξαφνικά σταμάτησε, γιατί;»

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και αναφέρθηκε στις τις δικές της εμπειρίες από το θέατρο, σχολίασε τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας ενώ αναφέρεται εκτενώς και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Φιλίνη στο gossip-tv: «Η αστυνομία ερευνούσε για τον Λιγνάδη και ξαφνικά σταμάτησε, γιατί;»

Παρακολουθώντας και εκείνη με κομμένη την ανάσα, όπως το Πανελλήνιο, τις ραγδαίες εξελίξεις, ειδικά στην υπόθεση Λιγνάδη, η αγαπημένη ηθοποιός η οποία έχει μιλήσει στο παρελθόν δημόσια για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που είχε δεχτεί η ίδια στα πρώτα της βήματα -αλλά και αργότερα- μιλάει στο gossip-tv για όλα, εκφράζει τους προβληματισμούς της και τονίζει πως αν η όλη κινητοποίηση που συμβαίνει τώρα γινόταν νωρίτερα, ίσως να είχαν γλιτώσει πολλά θύματα από τους θύτες τους.

Διαβάστε τι ακριβώς αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη στο gossip-tv...

Κυρία Φιλίνη, πώς σχολιάζετε όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τις καταγγελίες;

Είναι μια τραγωδία όλο αυτό που συμβαίνει.

Γνωρίζατε τα περιστατικά αυτά, γνωρίζατε τα όσα καταγγέλλουν κάποιοι ηθοποιοί στο χώρο σας;

Όχι, ήξερα για κάποιους ότι «την πέφτουν», αλλά μέχρι εκεί, όχι αυτά τα «τέρατα» που βγαίνουν στην επιφάνεια. Ήταν μια πολύ μεγάλη δραματική σχολή που πήγαινα εγώ, που είχα ακούσει σαν μαθήτρια ότι γίνονταν μέχρι και βιασμοί σε μαθητές. Αν είχε ξεκινήσει το κουβάρι από τότε, δεν θα φτάναμε σήμερα εδώ που έχουμε φτάσει, διότι θεωρώ ότι όλα αυτά είναι μια αλυσίδα. Τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια ασυδοσία, δυστυχώς οι θέσεις κλειδιά ήταν σε λάθος χέρια.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved