Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Βόμβα μεγατόνων με Χεζόνια! (photos+videos)

Ο Παναθηναϊκός πυροδότησε τη βόμβα της χρονιάς ντύνοντας στα πράσινα τον Super Mario.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Βόμβα μεγατόνων με Χεζόνια! (photos+videos)

Απίστευτο και όμως Παναθηναϊκό! Ο Μάριο Χεζόνια έρχεται στην Αθήνα για να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος! Ναι, είναι αλήθεια ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας έκανε και πάλι το θαύμα του, αποδεικνύοντας πως η κληρονομιά και αυτό που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ κρατούν ακόμα τον Σύλλογο στην ελίτ του ευρωπαϊκού αθλητισμού! Ο Super Mario (2.03εκ., 26χρ.) είναι παίκτης του αγαπημένου του Παναθηναϊκού. Και λέμε αγαπημένου του διότι ο Κροάτης σταρ δεν έχει κρύψει ποτέ τα συναισθήματα του για τον Σύλλογο. Πλέον, έφτασε η στιγμή να τον υπηρετήσει και να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του. Ο 26χρονος σμολ φόργουορντ περνάει στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή που εκτοξεύει την τρέλα των φιλάθλων.

Για να φτάσει, ωστόσο, να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση έπρεπε να γίνουν μια σειρά από γεγονότα που κατάφεραν το αδύνατο να γίνει δυνατό! Αρχικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός …ξεκληρίστηκε από τον κορωνοϊό με οκτώ παίκτες να νοσούν και την κατάσταση στην ομάδα να χτυπάει …κόκκινα. Η ομάδα χρειαζόταν συνεπώς μια ουσιαστική ενίσχυση ώστε να διεκδικήσει τους στόχους της που πέραν της σημαντικότητας που έχουν για τη δόξα και την ιστορία έχουν και οικονομικό αντίκρισμα καθώς σε ενδεχόμενες απώλειες θα υπάρχουν και αντίστοιχες από τους σπόνσορες.

Έτσι έγινε το super deal!

Πάμε, όμως, να ξετυλίξουμε το κουβάρι του super deal που έχει τρελάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το βασικότερο για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση ήταν η θέληση του ίδιου του παίκτη που δεν έχει κρύψει ποτέ τα συναισθήματα του για τον Παναθηναϊκό. Ο Χεζόνια ουκ ολίγες φορές έχει μοιραστεί την τρέλα του με το «τριφύλλι». Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο για να ξεκινήσει η κουβέντα.

Από εκεί και πέρα, το επόμενο βήμα ήταν να δουν οι άνθρωποι της ομάδας αν μπορούν να βρουν χρήματα για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή (παρεμπιπτόντως η θέληση του Super Mario έκανε το απίθανο να μοιάζει πιθανό οικονομικά). Το τελευταίο διάστημα οι «πράσινοι» ήρθαν σε επαφή με πολλούς χορηγούς και φίλους της ομάδας οπότε μέσω του προγράμματος «sponsor the player» κατάφεραν να μαζέψουν για ένα τέτοιο όνομα τα χρήματα που απαιτούνται. Τρίτον, είναι η επικείμενη συνεργασία με αθλητική εταιρεία κολοσσό που θα μπορέσει μέσω της φανέλας να εκμεταλλευτεί εμπορικά μια τέτοια κίνηση. Το τέταρτον, ίσως και το βασικότερο στην κουβέντα μας, είχε να κάνει με τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη που κατείχε η Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός χτύπησε την πόρτα των Καταλανών που δέχθηκαν να τα παραχωρήσουν μέχρι το καλοκαίρι και για αυτό τους ευχαρίστησαν στην επίσημη τους ανακοίνωση από το «τριφύλλι». Από εκεί και έπειτα, από το καλοκαίρι υπάρχει οψιόν για συνέχιση της συνεργασίας ωστόσο θα απαιτηθεί επαναδιαπραγμάτευση με τη Μπαρτσελόνα.

Πηγή: Onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved