Survivor spoiler: Το σοκ της Μαριαλένας για την είσοδο του πρώην και η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Survivor spoiler: Απόψε το βράδυ πρόκειται να παρακολουθήσουμε ακόμη έναν δυνατό αγώνα σε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης. 

Survivor spoiler: Το σοκ της Μαριαλένας για την είσοδο του πρώην και η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Δεν θα είναι όμως μόνο αυτό που θα παρακολουθήσουμε καθώς απόψε στο Survivor θα γίνει η είσοδος πέντε νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίοι θα φέρουν τα πάνω κάτω στις παραλίες των παικτών αλλά ειδικά σε εκείνη των Μπλε.

Μάλλον αναμενόμενη θα είναι λοιπόν η πρώτη αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη αφού θα δει να μπαίνει στο παιχνίδι επιβίωσης ο πρώην σύντροφός της!

O λόγος για τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος υπήρξε ζευγάρι με τη δυνατή παίκτρια των Μπλε. Ο Σάκης μάλιστα βρίσκεται εδώ και μέρες στον Άγιο Δομίνικο και όχι μόνος αλλά μαζί με τη Χριστίνα Κεφάλα η οποία συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του My Style Rocks και είχε για λίγο σχέση μαζί του!

Είναι φυσικό λοιπόν, όταν η Μαριαλένα θα τους δει ανάμεσα στους νέους παίκτες του Survivor να... σοκαριστεί.

Μάλιστα, στο τρέιλερ του παιχνιδιού για το αυριανό επεισόδιο, η Μαριαλένα είναι πρωταγωνίστρια καθώς βλέπουμε το πώς ακριβώς αντιδρά όταν βλέπει για πρώτη φορά τους νέους παίκτες.

Η Μαριαλένα μάλιστα, σχεδόν "παγωμένη", παραδέχεται on camera πως πρόκειται για τον πρώην της και εκφράζει τις επιφυλάξεις της για τη συνέχεια στο παιχνίδι μιας και γνωρίζει πολύ καλά πως η συμβίωση δεν θα είναι πλέον πολύ εύκολη.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved