Μπόμπα: Τα τελευταία νέα για την υγεία της και οι συμβουλές των γιατρών

Ήρεμη και με την αυστηρή οδηγία των θεραπόντων γιατρών της να ξεκουραστεί βρίσκεται στο σπίτι της η Χριστίνα Μπόμπα μετά από μία σύντομη αλλά έντονη περιπέτεια μετά και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Μπόμπα: Τα τελευταία νέα για την υγεία της και οι συμβουλές των γιατρών

Η όμορφη παρουσιάστρια εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία που κρατούσε το χέρι του Σάκη Τανιμανίδη αλλά δεν είχε αναφέρει αρχικά τον λόγο που είχε μπει στο νοσοκομείο.

«Happy Valentine’s day. Εμάς σήμερα μας βρήκε η μέρα στο νοσοκομείο (όλα είναι καλά και περαστικά ευτυχώς) και σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας. Υ.Γ. Τουλάχιστον βρήκαμε τρόπο να βγούμε από το σπίτι μας σήμερα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα.

Και ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε λίγο αργότερα με τη σειρά του ένα story στον δικό του λογαριασμό, στο οποίο η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με έναν λούτρινο αρκούδο και ένα τριαντάφυλλο λόγω της ημέρας των ερωτευμένων. Ο παρουσιαστής σχολίασε: «Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα…

Είμαστε καλά και οι τέσσερις! Χρειάστηκε να μείνουμε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κολικούς πόνους, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα. Ακόμα κι εδώ γιορτάσαμε λίγο Βαλεντίνο όμως! Σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved