Συνταγή για καλαμαράκια τηγανητά με πικάντικη σάλτσα από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια



















Συστατικά


Για το καλαμάρι

  • 500 γρ. καλαμάρι
  • αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα

Για τη σάλτσα

  • 80 γρ. γλυκόξινη σάλτσα
  • 100 γρ. μέλι
  • 1/2 κ.γ. σησαμέλαιο
  • 1/2 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved