Συνταγή για ψητά σπαράγγια με σκόρδο και φέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Λαχανικά



















Συστατικά


  • 500 γρ. σπαράγγια, φρέσκα
  • 80 γρ. ελαιόλαδο
  • 3-4 σκ. σκόρδο
  • χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • 1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
  • 1/4 κ.γ. μπούκοβο
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • πιπέρι
  • 150 γρ. φέτα
  • 4-5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα

















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved