Δευτέρα 29 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 35' 31" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 24° 50' 50" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 56' 17" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 22° 47' 35" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 04° 54' 30" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 02° 47' 21" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 53' 52" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 02' 43" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 23' 59" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 11' 34" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 33' 41" ΤΑΥΡΟΣ

Συνταγή για παστίτσιο με ραγού και blue cheese από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Ζυμαρικά

Συνταγή για παστίτσιο με ραγού και blue cheese από τον Άκη Πετρετζίκη

Συστατικά

  • 100 γρ. πανσέτα, καπνιστή κομμένη σε κύβους 0,5 εκ.
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο, κομμένο σε κυβάκια 0,5 εκ.
  • 1 στικ σέλερι, κομμένο σε κυβάκια 0,5 εκ.
  • 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • μοσχοκάρυδο, τριμμένο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 3 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 200 γρ. κιμά χοιρινό
  • 1 κύβο κότας
  • 200 ml κρασί λευκό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κλ. θυμάρι, φρέσκο
  • 200 ml γάλα, 3,5%
  • 500 γρ. ριγκατόνι, βρασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή
  • 300 ml νερό

Για τη μπεσαμέλ

  • 1 λίτρο γάλα, 3,5%
  • 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 150 γρ. ροκφόρ
  • μοσχοκάρυδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
 Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved