Ρούλα Ρέβη: Η νέα φώτο του γιου της και τα μηνύματα «συμπαράστασης»

H γνωστή φωτογράφος έκανε μια ανάρτηση και πολλές ήταν οι μαμάδες που ανταποκρίθηκαν.

Ρούλα Ρέβη: Η νέα φώτο του γιου της και τα μηνύματα «συμπαράστασης»

Η Ρούλα Ρέβη ως μητέρα διδύμων, πολύ συχνά δέχεται ερωτήσεις για τη δίδυμη κύηση, για τις δυσκολίες, την καθημερινότητα με δύο παιδιά της ίδιας ηλικίας και διαφορετικού φύλου.

Κι εκείνη, κατά περιόδους απαντά, καταθέτοντας τη δική της εμπειρία – και μόνο – προσπαθώντας να πείσει τις γυναίκες να πιστέψουν στον εαυτό τους και στις δυνάμεις τους.

«Λοιπόν κανείς δεν ξέρει τίποτα , αυτό λεω εγω. Πας με γνώμονα την αγαπη και την παρουσία σου . Η παρουσία είναι ίσως η μοναδική λέξη που όλες θα έπρεπε να εχουμε κοινό παρονομαστή σαν μαμάδες .

Αν εγω έχω δίδυμα που μοιράζονται τα πάντα με απόλυτη αγαπη και δωσιμο αν εσυ έχεις ένα παιδί μόνο που νομίζει πως είναι το κέντρο του κόσμου , αν έχεις 2 ,3, 5, 6 παιδιά ποιος είναι ο στόχος σου?

Είναι να εισαι παρούσα να εισαι εκεί όσο περισσότερο μπορεις φυσικα ? Μην βάζεις προγραμμα , αυτό ξέρω μόνο να πω, ποσά παιδιά θα σου φέρει η ζωή αυτό δεν έχει προγραμμα . Έχει όμως σχέδιο και πλάνο η αγαπη που θα δώσεις η ποιότητα χρόνου που θα δώσεις και το μαμαδομετρο ας το βάλουν μερικές στο συρτάρι», είχε γράψει μεταξύ άλλων, σε μια ανάρτησή της για το αν είναι δύσκολη η ζωή με δίδυμα.

Η ίδια νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη που υπάρχουν στη ζωή της ο Μιχαήλ- Άγγελος και η Ειρήνη -Χρυσή. Γι΄αυτό και προσπαθεί να απολαμβάνει κάθε λεπτό μαζί τους, κάνοντας απλά και όμορφα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved