Βρήκαμε τι επέλεξαν να φορέσουν οι Ελληνίδες celebrities αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι ωραιότερες εικόνες του περασμένου weekend.

Βρήκαμε τι επέλεξαν να φορέσουν οι Ελληνίδες celebrities αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι ημέρες μας κυλούν σε fast forward ρυθμούς όσο ακόμη παραμένουμε σε καθεστώς αυστηρού lockdown. Τηλεργασία, δουλειές του νοικοκυριού και οι ελάχιστες απαραίτητες μετακινήσεις συνθέτουν το καθημερινό μας πρόγραμμα εδώ και αρκετό καιρό.

Τα νέα δεδομένα δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν τις ενδυματολογικές μας επιλογές αφού οι ανάγκες μας έχουν αλλάξει. Όσο λοιπόν περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας μέσα στο σπίτι, χρειαζόμαστε ρούχα που μας ζεσταίνουν ενώ παράλληλα χαρίζουν άνεση και στυλ.

Οι Ελληνίδες celebrities αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας αφού κάθε τους εμφάνιση είναι προσεγμένη και κομψή. Στον ελεύθερό τους χρόνο οι εγχώριες stars επιλέγουν συνήθως φόρμες, αέρινα φορέματα και casual items τα οποία φροντίζουν πάντα να συνδυάζουν σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα το Instagram αποτελούν το πρώτο μέρος στο οποίο ανατρέχουμε για να δούμε τι φόρεσαν οι αγαπημένες μας celebs και οι πιο stylish γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Το περασμένο weekend κάναμε μια διαδικτυακή βόλτα, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα looks. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities και παρέδωσαν μαθήματα casual ντυσίματος.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved