Βάνα Μπάρμπα: Η απίστευτη αποκάλυψη για την σχέση της με τον Γκλέτσο!

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Βάνα Μπάρμπα: Η απίστευτη αποκάλυψη για την σχέση της με τον Γκλέτσο!

Η ηθοποιός μεταξύ άλλον μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει, τις τελευταίες μέρες, από γνωστούς και μη γνωστούς ηθοποιούς.

Επιπλέον, η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε δεχτεί στο παρελθόν αλλά αποκάλυψε και κάτι που δεν γνωρίζαμε για την σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Η δημοφιλής ηθοποιός είπε σχετικά για τις καταγγελίες: «Είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η κατάσταση, η θετική πλευρά είναι ότι ο κόσμος μιλάει. Τα κορίτσια δεν έχουν φόβο. Το αρνητικό της κατάστασης είναι ότι λοιδορούνται άνθρωποι μέσα στο χώρο που δεν ξέρουμε κατά πόσο φταίνε. Με ενοχλεί ότι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει ένα μεγάλο τηλεδικαστήριο από τον κόσμο και ίσως αύριο να είμαστε και εμείς θύματα.

Δεν αμφισβητώ κορίτσια που βγήκαν, αλλά μήπως αυτό το κίνημα παίρνει μπάλα και άλλους ανθρώπους που ίσως το φταίξιμο να μην είναι τόσο τεράστιο όσο λένε. Έχεις μεγάλο βάρος αυτό. Εγώ ρωτάω; Ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια;

Εγώ ρωτώ κατά πόσο υπάρχει; Αυτή είναι δουλειά των ελληνικών δικαστηρίων. Αν αποφανθεί ότι η ευθύνη τους είναι τεράστια και έχουν τραυματίσει ανθρώπους ψυχικά, δεν το συζητήσω σωματικά, να τους αφαιρεθεί η άδεια, να μην ανέβουν ξανά στο σανίδι και να τους ξεφτιλίσουμε.».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved