Βασιλική Μιλλούση: Έδειξε για 1η φορά το πρόσωπο της κόρης της στα social

Σε ποιον μοιάζει η μεγάλη κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια;

Βασιλική Μιλλούση: Έδειξε για 1η φορά το πρόσωπο της κόρης της στα social

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Δύο μήνες πριν, έγιναν για δεύτερη φορά γονείς και η μεγάλη τους κόρη, Σοφία, απέκτησε μία μικρή αδερφή. Τα χαρμόσυνα νέα είχαν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους γράφοντας στα social media:

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές!!»

Έκτοτε, απολαμβάνουν την καθημερινότητα με το νέο μέλος, μία καθημερινότητα που σίγουρα δεν είναι εύκολη καθώς πλέον στο σπίτι υπάρχουν δύο μωρά που χρειάζονται τη φροντίδα, την αγάπη και την προσοχή τους.

Η Βασιλική Μιλλούση αφιερώνει όλον τον χρόνο και την ενέργειά της στις κόρες της, φροντίζει όμως να βρίσκει λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα για να κάνει πράγματα που αγαπά, όπως η γυμναστική.

Στις τελευταίες αναρτήσεις της η νέα μαμά δείχνει ασκήσεις γυμναστικής που κάνει για να ξαναβρεί τη φόρμα της μετά τον τοκετό, μόνη ή παρέα με τις κόρες της.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved