Μαριάννα Τουμασάτου: Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε με την αλλαγή στο λουκ της

Αγνώριστη η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μαριάννα Τουμασάτου: Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε με την αλλαγή στο λουκ της

Kαλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία αναφέρθηκε όπως ήταν φυσικό στο σκάνδαλο με τις κατηγορίες παρενόχλησης και κακής συμπεριφοράς την οποία έχουν καταγγείλει δεκάδες ηθοποιοί.

Η ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες μας σειρές, μίλησε για το θέμα και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σε όλους τους χώρους υπάρχουν όλα τα είδη των ανθρώπων. Σε εμάς, επειδή είμαστε πιο αναγνωρίσιμοι -τουλάχιστον ένα ποσοστό-, ξέρει και ο κόσμος όταν μιλάμε για κάποιον ότι έκανε κάτι, ποιος είναι αυτός ο κάποιος, δεν σημαίνει ότι όλος ο χώρος είναι έτσι...

Να πούμε ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' στη Σοφία Μπεκατώρου, που άνοιξε τη μεγάλη πόρτα, και μετά στη Ζέτα και στην Τζένη, που άνοιξαν τα παράθυρα να μπει φως, να φύγει επιτέλους η μούχλα που υπάρχει.

Πολλές φορές, όταν τα παιδιά που τους συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι και σε μικρή ηλικία, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουν τα όρια.

Εγώ, όταν τελείωσα μια πολύ δύσκολη Σχολή, νόμιζα πως το να καθαρίσω τη σκηνή ήταν μέσα στις υποχρεώσεις του μαθητή. Όχι, δεν ήταν. Όταν βγήκα στη δουλειά και μου έλεγαν πρέπει να καθαρίσουμε τη σκηνή, νόμιζα ότι θα το έκανα εγώ. Έχω πιεστεί πολύ στη Σχολή μου. Έχω περάσει bullying, νόμιζα ότι έτσι ήταν. Τα έβγαλα πέρα, αλλά εξασφάλισα μια άσπρη τούφα στα μαλλιά μου…

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved