Άγγελος Λάτσιος: Θα παρουσιάσει εκπομπή στον ΑΝΤ1; Αυτή είναι η απάντηση του πατέρα του!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος Λάτσιος θα παρουσιάσει εκπομπή στον ΑΝΤ1;

Άγγελος Λάτσιος: Θα παρουσιάσει εκπομπή στον ΑΝΤ1; Αυτή είναι η απάντηση του πατέρα του!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος, μεγάλωσε και ήρθε πλέον η ώρα να πάει κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του. Όπως είναι γνωστό, πριν ξεσπάσει η πανδημία, ο Άγγελος ήταν προγραμματισμένο να φύγει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική, για σπουδές, όμως ο κορονοϊός ανέβαλλε τα σχέδια του αυτά.

Χωρίς κάτι τε'τοιο να αποκλείεται για το μέλλον, ο γιος της παρουσιάστριας δείχνει πλέον να σχεδιάζει τα επόμενα του βήματα εδώ. Και ένα από αυτά, ίσως το πιο σημαντικό, είναι αυτό που τον φέρνει στα βήματα της μητέρας του. Λάτρης των θαλάσσιων και των extreme σπορ, ο Άγγελος σχεδιάζει ήδη να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, με τέτοια θεματολογία, κάτι που αναμένεται να τον κάνει αμέσως πολύ δημοφιλή.

Ήδη, όπως λένε οι πληροφορίες, έχει κάνει τα πρώτα βίντεο, τα οποία είναι πoλύ ιδιαίτερα. Πέρα απ' αυτό, όμως, οι πληροφορίες από το περιβάλλον της παρουσιάστριας λένε ότι ήδη ο νεαρός Άγγελος έχει κάνει τις επαφές του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, προκειμένου να κάνει δοκιμαστικά για να παρουσιάσει στον σταθμό μια εκπομπή με την ίδια θεματολογία.

Τι τελικά ισχύει; Θα δούμε τον Άγγελο Λάτσιο παρουσιαστή στον ΑΝΤ1;

Την απάντηση έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τηλεφώνησε στον Γιάννη Λάτσιο για να μάθει αν τελικά ισχύει το δημοσίευμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved