Συνταγή για μακαρόν με ιταλική μαρέγκα από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας



















Συστατικά

Για τη γκανάς

  • 260 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 25 γρ. γλυκόζη
  • 240 γρ. κουβερτούρα

Για το σιρόπι

  • 75 γρ. νερό
  • 170 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

Για την πάστα αμυγδάλου

  • 170 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 170 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
  • 2 ασπράδια, από μέτρια αβγά

Για την ιταλική μαρέγκα

  • 2 ασπράδια, από μέτρια αβγά
  • 10 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 πρέζα αλάτι














Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved