
Συστατικά
Για τη ζύμη
- 225 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. ζάχαρη καστανή
- 2 αβγά, μεσαία
- 2 κ.σ. τζίντζερ
- 2 κ.σ. κανέλα
- 1 κ.σ. γαρίφαλο
- 300 γρ. μέλι
- 900 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
- αλάτι
- πιπέρι
Για το royal icing
- 2 ασπράδια, από μεσαία αβγά
- 480 γρ. ζάχαρη άχνη
- 35 γρ. χυμό λεμονιού
Για το σερβίρισμα
- ζαχαρωτά
- βρώσιμη χρυσόσκονη
- ζάχαρη άχνη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com