
Συστατικά
- 150 γρ. νερό
- 15 γρ. μαγιά ξηρή
- 500 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
- 1 1/2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 150 γρ. μέλι
- 150 γρ. βούτυρο
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 10 γρ. μαχλέπι
- 2 λοβούς βανίλιας
- 1 1/2 γρ. μαστίχα
- 2 αβγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 100 γρ. κουβερτούρα, κομμένη σε κομμάτια 0,5x ο,5 εκ.
- ασπράδι, για το άλειμμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com