Συνταγή για Χριστουγεννιάτικο κορμό με φρούτα του δάσους από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Γλυκά

Συστατικά
Για το παντεσπάνι
- 3 αβγά
- 2 κρόκους
- 70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., κοσκινισμένο
- 20 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
Για την μους της γέμισης
- 6 ασπράδια
- 1 πρέζα αλάτι
- 30 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 120 γρ. κουβερτούρα
- 20 γρ. βούτυρο
Για το γλάσο
- 300 γρ. κουβερτούρα λευκή, ψιλοκομμένη
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Για το σερβίρισμα
- ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. φρούτα, του δάσους
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com