Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 39' 47" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 07° 52' 22" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 53' 51" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 22° 15' 42" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 09° 35' 51" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 43' 54" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 04° 36' 41" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 06° 47' 07" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 19° 05' 47" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 25° 01' 45" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 19° 06' 41" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Συνταγή για Γερμανικό ψητό κατσαρόλας - Sauerbraten από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας

Συνταγή για Γερμανικό ψητό κατσαρόλας - Sauerbraten από τον Άκη Πετρετζίκη

Συστατικά

Για τη μαρινάδα

  • 230 γρ. ξίδι, από κόκκινο κρασί
  • 500 γρ. νερό
  • 1 κρεμμύδι, μέτριο, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.γ. κόκκους πιπεριού
  • 4 κλ. θυμάρι, φρέσκο
  • 1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. θυμάρι, αποξηραμένο

Για το κρέας

  • 1 1/2 κιλό μοσχάρι, χτένι σε κομμάτι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο στα 4
  • 2 κλ. σέλερι
  • 250 γρ. πατάτες baby
  • 200 γρ. καρότα, baby
  • 250 γρ. νερό
  • 1 κύβο βοδινού

Για τη σάλτσα

  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ

Για το σερβίρισμα

  • 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
 Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved