Συνταγή για Γερμανικό ψητό κατσαρόλας - Sauerbraten από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
					Συστατικά
Για τη μαρινάδα
- 230 γρ. ξίδι, από κόκκινο κρασί
 - 500 γρ. νερό
 - 1 κρεμμύδι, μέτριο, ψιλοκομμένο
 - 2 κ.γ. κόκκους πιπεριού
 - 4 κλ. θυμάρι, φρέσκο
 - 1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
 - 1/2 κ.γ. θυμάρι, αποξηραμένο
 
Για το κρέας
- 1 1/2 κιλό μοσχάρι, χτένι σε κομμάτι
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 - 1 κρεμμύδι, κομμένο στα 4
 - 2 κλ. σέλερι
 - 250 γρ. πατάτες baby
 - 200 γρ. καρότα, baby
 - 250 γρ. νερό
 - 1 κύβο βοδινού
 
Για τη σάλτσα
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
 
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
 
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com