
Συστατικά
Για το λάδι ρόκας
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ρόκα, 20 φύλλα
- 500 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
- 1 κ.γ. σάλτσα worcestershire
- 4 σταγόνες ταμπάσκο
- 30 γρ. σάλτσα σόγιας
- 2 πρέζες αλάτι
- 2 πρέζες πιπέρι
Για το Bloody Mary
- 300 γρ. βότκα
- 200 γρ. χυμό λάιμ
- πάγο
Για το σερβίρισμα
- 5 κλ. σέλερι
- 100 γρ. ντοματίνια
- φύλλα δυόσμου
- ρόκα, τα φύλλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com