
Συστατικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 μπριζόλες χοιρινές, λαιμού
- 20 γρ. ζάχαρη καστανή
- 8 φύλλα φασκόμηλου, φρέσκο + έξτρα για το σερβίρισμα
- 250 γρ. μηλίτη
- 2 μήλα κόκκινα, σε φέτες πάχους 1 εκ.
- 1 πιπεριά πράσινη, + έξτρα για το σερβίρισμα
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, μόνο τα φύλλα
Για την πολέντα
- 300 γρ. γάλα
- 350 γρ. νερό
- 170 γρ. πολέντα
- 60 γρ. βούτυρο
- 50 γρ. γκοργκοντζόλα
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com