Συνταγή για χριστουγεννιάτικο κορμό με σαντιγί καρύδας από τον Άκη Πετρετζίκη

Ευ Ζην / Γλυκά

Συνταγή για χριστουγεννιάτικο κορμό με σαντιγί καρύδας από τον Άκη Πετρετζίκη


















Συστατικά


Για τη βάση

  • 70 γρ. βρόμη
  • 100 γρ. αμύγδαλο φιλέ
  • 60 γρ. κακάο, + έξτρα για το πασπάλισμα
  • 240 γρ. χουρμάδες, απυρήνωτοι
  • ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 30 γρ. νερό, κρύο

Για τη σαντιγί καρύδας

  • 400 γρ. κρέμα καρύδας, κρύα
  • 20 γρ. ζάχαρη καρύδας
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι

Για τη σύνθεση

  • 50 γρ. κουβερτούρα
  • 30 γρ. αμύγδαλο φιλέ
  • 100 γρ. φραγκοστάφυλα















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved