
Συστατικά
Για τη βάση
- 70 γρ. βρόμη
- 100 γρ. αμύγδαλο φιλέ
- 60 γρ. κακάο, + έξτρα για το πασπάλισμα
- 240 γρ. χουρμάδες, απυρήνωτοι
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 30 γρ. νερό, κρύο
Για τη σαντιγί καρύδας
- 400 γρ. κρέμα καρύδας, κρύα
- 20 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
Για τη σύνθεση
- 50 γρ. κουβερτούρα
- 30 γρ. αμύγδαλο φιλέ
- 100 γρ. φραγκοστάφυλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com