
Συστατικά
- 100 γρ. κουβερτούρα 65%, ψιλοκομμένη
- 20 γρ. γάλα
- 100 γρ. βούτυρο, σε κύβους
- 50 ml amaretto
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 400 γρ. πουρέ κάστανο
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1/4 κ.γ. κανέλα
- 1/4 κ.γ. τζίντζερ
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 100 γρ. κουβερτούρα λευκή, ψιλοκομμένη
Για το γλάσο
- 1 κ.γ. κρέμα γάλακτος 35%
- 100 γρ. κουβερτούρα 65%
- 20 γρ. βούτυρο
- ζάχαρη άχνη, για διακόσμηση
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com