Συνταγή για αρνίσιο γεμιστό μπούτι με αγκινάρα και πεκορίνο από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας

Συστατικά
- 1 αρνί, μπούτι
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. δεντρολίβανο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 60 γρ. πεκορίνο, σε κομμάτια
- 4 αγκινάρες, καρδιές ψημένες ή από κονσέρβα
- 1 κ.σ. κάππαρη, ξεπλυμένη και στραγγισμένη
- 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Για το σερβίρισμα
- ρόκα, φρέσκα φύλλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com