
Συστατικά
- 160 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 3/4 κ.γ. κορν φλάουρ
- 1/4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. κανέλα
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
- 1 πρέζα γαρίφαλο, σε σκόνη
- 1 πρέζα αλάτι
- 30 γρ. λάδι καρύδας
- 1 αβγό, μέτριο
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 60 γρ. μελάσα
- τυρί κρέμα, προαιρετικά, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com