Συνταγή για ρολό κιμά Wellington από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
- 4 σκ. σκόρδο
 - 100 γρ. ελαιόλαδο
 - 2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
 - 2 κ.σ. ρίγανη, φρέσκια
 - 1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
 - 300 γρ. ψωμί για τοστ
 - 2 καρότα
 - 1 κρεμμύδι
 - 2 πιπεριές τσίλι
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
 - 2 αβγά
 - ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
 - 200 γρ. φέτα
 - 200 γρ. τυρί κρέμα
 - 50 γρ. λιαστή ντομάτα
 - 4-5 κλ. θυμάρι, φρέσκο, μόνο τα φύλλα
 - 8 φέτες μπέικον
 - 850 γρ. φύλλα σφολιάτας
 - 1 κρόκο, αραιωμένο σε 2 κ.σ. νερό (για άλειμμα)
 
Για τις πατάτες
- 500 γρ. πατάτες baby, με τη φλούδα, πλυμένες
 - 5 γρ. δεντρολίβανο, φρέσκο
 - 5 γρ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
 - 500 γρ. αλάτι, ημίχονδρο
 - 50 γρ. βούτυρο
 - 50 γρ. ελαιόλαδο
 - αλάτι
 - πιπεριές κίτρινες
 - πιπεριές πράσινες
 - πιπεριές κόκκινες
 
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com