
Συστατικά
- 4 σκ. σκόρδο
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 2 κ.σ. ρίγανη, φρέσκια
- 1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
- 300 γρ. ψωμί για τοστ
- 2 καρότα
- 1 κρεμμύδι
- 2 πιπεριές τσίλι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 2 αβγά
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 200 γρ. φέτα
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 50 γρ. λιαστή ντομάτα
- 4-5 κλ. θυμάρι, φρέσκο, μόνο τα φύλλα
- 8 φέτες μπέικον
- 850 γρ. φύλλα σφολιάτας
- 1 κρόκο, αραιωμένο σε 2 κ.σ. νερό (για άλειμμα)
Για τις πατάτες
- 500 γρ. πατάτες baby, με τη φλούδα, πλυμένες
- 5 γρ. δεντρολίβανο, φρέσκο
- 5 γρ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 500 γρ. αλάτι, ημίχονδρο
- 50 γρ. βούτυρο
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπεριές κίτρινες
- πιπεριές πράσινες
- πιπεριές κόκκινες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com