
Συστατικά
- 220 γρ. χυμό πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένο
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 220 γρ. μέλι
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 220 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 3 γρ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 2 γρ. αλάτι
- 150 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για την επικάλυψη
- 300 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη, για πασπάλισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com