
Συστατικά
- 200 γρ. κινόα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 πιπεριές κίτρινες, σε κυβάκια 0,5 εκ.
- 2 πιπεριές κόκκινες, σε κυβάκια 0,5 εκ.
- 2 πιπεριές πράσινες, σε κυβάκια 0,5 εκ.
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 400 γρ. μοσχάρι, κόντρα, κομμένη σε κυβάκια 1 εκ.
- αλάτι
- πιπέρι
- 300 γρ. νερό
- 1 κύβο βοδινού
- 2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο + έξτρα για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com