
Συστατικά
Για τη ζύμη
- 450 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ξίδι
- 220-250 γρ. νερό
Για τη γέμιση
- 600 γρ. χοιρινό, στήθος, κομμένο σε μικρές μπουκίτσες
- 300 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 1 κ.σ. δεντρολίβανο, φρέσκο
- 2 πράσα
- 100 γρ. τραχανά γλυκό
- 250 γρ. φέτα
- 1 αβγό, ελαφρώς χτυπημένο
- 100 γρ. ελαιόλαδο, για τα φύλλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com