
Συστατικά
- 150 γρ. γάλα
- 70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 16 γρ. μαγιά ξηρή
- 50 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 400 γρ. αλεύρι σκληρό
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 αβγό, μεσαίο
- 30 γρ. φουντούκια
- 30 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- 100 γρ. κόντιτα
- 100 γρ. κεράσια, γλασέ
- 100 γρ. κουβερτούρα λευκή
- 150 γρ. μάρτζιπαν (αμυγδαλόπαστα)
- αλεύρι γ.ο.χ., για τη ζύμη
Για το σερβίρισμα
- κουβερτούρα λευκή
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com