Συστατικά
- 2 καρότα
- 2 κλ. σέλερι
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
- 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
- 800 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 700 γρ. νερό
- 1 κύβο λαχανικών
- 2 κλ. βασιλικό
- 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
- πιπέρι
- 60 γρ. κινόα
- αλάτι
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com