Συστατικά
Για τη γέμιση
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 1.500 γρ. χόρτα, καθαρισμένα (βλήτα, αλμυρίκια, ραδίκια)
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 500 γρ. φέτα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1/4 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- 100 γρ. καλαμποκάλευρο
- πιπέρι
Για τη ζύμη
- 300 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα, για το άλειμμα του ταψιού
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 4 αβγά
- 400 γρ. γάλα, φρέσκο πλήρες
- 700 γρ. καλαμποκάλευρο
- 1 κ.γ. αλάτι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com