Συστατικά
Για το προζύμι
- 25 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., και 25 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. για κάθε μέρα παρασκευής
- 25 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης, 25 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης για κάθε μέρα παρασκευής
- 50 γρ. νερό, εμφιαλωμένο και 50 γρ. νερό για κάθε μέρα παρασκευής
Για το ψωμί
- 130 γρ. προζύμι
- 330 γρ. αλεύρι σκληρό
- 230 γρ. νερό
- 10 γρ. αλάτι
- αλεύρι σκληρό, για τη ζύμη
Για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο
- αλάτι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com