Συστατικά
- 4 αβγά, μεσαία
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 150 γρ. γάλα
- 150 γρ. ηλιέλαιο
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 1 πρέζα αλάτι
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.σ. κακάο
- ηλιέλαιο, για τη φόρμα
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
- 100 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com