Συνταγή για vegan γέμιση για τάκος με τσίλι και μελιτζάνα από τον Άκη Πετρετζίκη

Ευ Ζην / Σάλτσες και Μαρινάδες

Συνταγή για vegan γέμιση για τάκος με τσίλι και μελιτζάνα από τον Άκη Πετρετζίκη
















Συστατικά


  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
  • 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
  • 1 κ.γ. κουρκουμά, σε σκόνη
  • 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 2 μελιτζάνες, φλάσκες
  • 1-2 πιπεριές τσίλι
  • 30 γρ. ξίδι βαλσάμικο
  • 50 γρ. νερό
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 200 γρ. κόκκινα φασόλια, κονσέρβα (καθαρό βάρος)
  • 100 γρ. καλαμπόκι, κονσέρβα (καθαρό βάρος)
  • 6-8 τορτίγιες, για το σερβίρισμα
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα













Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved