Συνταγή για μοσχαρίσιες μπριζόλες με γλάσο σόγιας από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Για το ρύζι
- 250 γρ. ρύζι μπασμάτι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 κλ. θυμάρι
Για τις μπριζόλες
- 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας, για τη μαρινάδα
- 2 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική, για τη μαρινάδα
- 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες, χωρίς κόκαλο
- ελαιόλαδο
- πιπέρι
Για τη σαλάτα λαχανικών
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 καρότα
- 200 γρ. φασολάκια, πράσινα
- 10 ραπανάκια
- ελαιόλαδο
- πιπέρι
- αλάτι
- θυμάρι
- 2 κ.σ. κρασί κόκκινο
- 2 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1/2 λάιμ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com