Συστατικά
Για τη ζύμη
- 180 ml ελαιόλαδο
- 80 ml χυμό πορτοκαλιού
- 380-480 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, (ανάλογα τα μήλα που θα χρησιμοποιήσουμε)
- 4 αβγά, μεσαία
- 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. αλάτι
Για τα μήλα
- 5 μήλα, (1 κιλό)
- 1 κ.σ. κανέλα, τριμμένη
- 1/4 κ.γ. γαρίφαλο
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 100 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com