Συστατικά
Για τα brownies
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 200 γρ. μαργαρίνη, και έξτρα για το ταψί
- 150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 100 γρ. ινδοκάρυδο
- 1 πρέζα αλάτι
- 150 γρ. χουρμάδες, αποξηραμένους χωρίς κουκούτσι
- 150 γρ. ρόφημα καρύδας
- 150 γρ. ζάχαρη καστανή
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- κακάο, για το ταψί
Για τη γκανάς
- 100 γρ. ρόφημα καρύδας
- 200 γρ. κουβερτούρα
Για τη σύνθεση
- 30 γρ. ινδοκάρυδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com