Συστατικά
Για τα κεφτεδάκια
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 1/4 ματσάκι δυόσμο
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- 1 αβγό, μεσαίο
- 100 γρ. ψωμί τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλεύρι γ.ο.χ., για το αλεύρωμα
- 400 ml ηλιέλαιο
Για τη σάλτσα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 300 γρ. νερό
- 1 κύβο κότας
- 1 στικ κανέλα
- 1 φύλλο δάφνης
- 2 κ.σ. βασιλικό
Για το σερβίρισμα
- 500 γρ. λιγκουίνι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com