Συστατικά
Για το χοιρινό
- 3 κιλά χοιρινή ωμοπλάτη
- 4 κ.σ. ζάχαρη καστανή
- 4 κ.σ. αλάτι, χοντρό
- 4 σκ. σκόρδο
- 20 γρ. τζίντζερ
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3-4 κλ. δεντρολίβανο
Για το γλάσο
- 70 γρ. γλυκόξινη σάλτσα
- 70 γρ. ξίδι βαλσάμικο, με μέλι
Για το σερβίρισμα
- 300 γρ. νουντλς
- 50 γρ. αρακά, κατεψυγμένο
- 50 γρ. πράσο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com