Συστατικά
- 500 γρ. γίγαντες
 - αλάτι
 - 70 γρ. ελαιόλαδο
 - 1 κρεμμύδι, ξερό
 - 3 κλ. σέλερι
 - 2 καρότα
 - 1 πιπεριά κόκκινη
 - 2 σκ. σκόρδο
 - 1 στικ κανέλα
 - 2 φύλλα δάφνης
 - 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
 - 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
 - 50 γρ. κρασί λευκό
 - 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
 - ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
 - 1 κλ. δεντρολίβανο
 - 300 γρ. νερό
 - 1 κύβο κότας
 - πιπέρι
 - 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
 - 1/2 ματσάκι σέλινο
 
Για το σερβίρισμα
- μαϊντανό
 - φέτα
 - πιπέρι
 - ελαιόλαδο
 - μπούκοβο
 - ψωμί
 
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com