Συνταγή για φιλέτα μπακαλιάρου σε αρωματική κόκκινη σάλτσα από τον Άκη Πετρετζίκη
Ευ Ζην / Θαλασσινά και Ψάρια
Συστατικά
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, κόκκινη
- 30 γρ. τζίντζερ, φρέσκο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. κουρκουμά
- 2 κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
- 1 κ.γ. μαραθόσπορο
- 600 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 200 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 200 γρ. μπρόκολο, σε μικρά μπουκετάκια
- 6 μπακαλιάρο, φιλέτα σε φέτες 100γρ/μια
- 2 κ.σ. κόλιανδρο, φρέσκο ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com