Συστατικά
Για τα cupcakes
- 200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
- 3 αβγά, μεσαία
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 πρέζα αλάτι
- 100 γρ. γάλα
Για το frosting
- 150 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
- 150 γρ. τυρί κρέμα
Για τη σύνθεση
- 1-2 κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για το σερβίρισμα
- ζαχαρωτά
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com