Συνταγή για vegan λαζάνια με κιμά σόγιας από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Ζυμαρικά

Συνταγή για vegan λαζάνια με κιμά σόγιας από τον Άκη Πετρετζίκη
















Συστατικά


  • 250 γρ. λαζάνια, χωρίς αβγό

Για τον κιμά σόγιας

  • 2 κρεμμύδια, ξερά
  • 2 καρότα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 300 γρ. κιμά σόγιας
  • 100 γρ. κρασί λευκό
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 2 κ.σ. σπιτική κέτσαπ
  • 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 1 κ.σ. βασιλικό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. ρίγανη, φρέσκια, ψιλοκομμένη
  • 1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν
  • 1/2 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
  • 400 γρ. νερό
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • αλάτι, προαιρετικά

Για τη μπεσαμέλ

  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 30 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 300 γρ. ρόφημα σόγιας AdeZ
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο, τριμμένο
  • 1 κ.γ. διατροφική μαγιά













Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved