Συστατικά
- 500 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλου, χωρίς κόκαλα
- 1 κρόκο, για το άλειμμα
- ελαιόλαδο
- 850 γρ. φύλλα σφολιάτας
- 1 κολοκυθάκι, κομμένο σε κύβους ο,5 εκ.
- 1 φινόκιο, σε λεπτές φέτες
- 2-3 στικ σέλερι, κομμένα σε κάθετες φέτες και καθαρισμένα από τις ίνες
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 2 καρότα, μεσαία, κομμένα σε κύβους 0,5 εκ
- 250 γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα σε κάθετες λεπτές φέτες
- 2-3 πατάτες, μέτριες βρασμένες και κομμένες σε κομμάτια
- 1 κύβο κότας
- 1.000-1.250 γρ. νερό
- 250 γρ. κρασί λευκό
- 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 1 κ.γ. μουστάρδα, σε σκόνη
- αλάτι
- πιπέρι
- σουσάμι, μαύρο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com