Συστατικά
- 200 γρ. γάλα
- 3 αβγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 30 γρ. ζάχαρη καστανή
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 300 γρ. ψωμί για τοστ
- σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.σ. κανέλα, σε σκόνη
- 2 κ.σ. μέλι
- 50 γρ. καρύδια
- δυόσμο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com