Συστατικά
- 1 1/2 κιλό πανσέτα, χωρίς κόκαλο και δέρμα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 10 γρ. τζίντζερ
- 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 50 γρ. κρασί κόκκινο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 500 γρ. νερό
- 400 γρ. ντομάτες
- 1 κ.σ. κουρκουμά
- 1 κ.γ. κύμινο, σε σπόρους
- 1 κ.γ. κόλιανδρο, σε σπόρους
- 3 κλ. δεντρολίβανο
Για το σερβίρισμα
- 500 γρ. ρύζι μπασμάτι
- δεντρολίβανο
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com