Συστατικά
Για τα γιουβαρλάκια
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/4 ματσάκι άνηθο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ. μανιτάρια champignon
- ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
- 50 γρ. ψωμί τριμμένο
- 200 γρ. ρύζι τύπου Αμερικής, βρασμένο
- 1 κ.σ. γεμάτη αλεύρι γ.ο.χ.
- 800 γρ. ρόφημα καρύδας
- 2 φύλλα δάφνης
Για τo vegan αβγολέμονο
- 1 κ.γ. γεμάτο κορν φλάουρ
- χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
Για το σερβίρισμα
- μπούκοβο
- άνηθο
- λάιμ, σε φέτες
- ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com