Συνταγή για χαλβά με μανταρίνι και σοκολάτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Ευ Ζην / Θαλασσινά και Ψάρια

















Συστατικά

  • 2 μανταρίνια
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • 1/2 κούπα ηλιέλαιο
  • 1 κούπα σιμιγδάλι, χοντρό
  • 1 κούπα σιμιγδάλι, ψιλό
  • 3 κούπες ζάχαρη κρυσταλλική
  • 4 κούπες νερό
  • 100 γρ. κουβερτούρα 65%
  • ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι

Για το σερβίρισμα

  • 50 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα












Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved